МАШКА ЈАКНА 3IN1 TRAVEL100 FORCLAZ

МАШКА ЈАКНА 3IN1 TRAVEL100 FORCLAZ

Оваа јакна обезбедува заштита од студ до -1 степени, со повеќе џебови и три начини на употреба за да ви помогне да се прилагодите на секое време.

 • ТЕХНИЧКИ ДЕТАЛИ

  ТОПЛИНСКАТА ИЗОЛАЦИЈА
  Обезбедува идеална температура до -1 ° C кога сте во движење.

  СИГУРНОСТ 
  Голем, скриен и преграден џеб за да можете безбедно да ги носите вашите работи.

  ВОДООТПОРНОСТ
  Заштитува од дожд од 2000мм (до 2 часа) и има водоотпорни рабовид.

  РАЗЛИЧНИ ОПЦИИ
  3-во-1 јакна што се прилагодува на различни временски услови. 

ден4.999,00Price
Боја: Сива
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0