МАШКИ ЧОРАПИ ЗА ТРЧАЊЕ KIPRUN KALENJI

МАШКИ ЧОРАПИ ЗА ТРЧАЊЕ KIPRUN KALENJI

Ние ги дизајниравме овие стилски чорапи кои се дизајнираниза да го намалат триењето рпи трчање.

 • Дополнителни информации

   
  СПРЕЧУВАЊЕ НА ИРИТАЦИЈА
  Материјалот од кој што е изработен производот спречува собирање на вода и не предизвикува иритација 
   

   УДОБНОСТ

  Лесната и мазна ткаенина ви дава максимална удобност и леснотија

  ФУНКЦИЈА ЗА ОСЛОБОДУВАЊЕ ОД ПОТ 

  Ја апсорбира и ја исфрла потта преку неговата компонента Останете суви благодарение на дишлива и лесно сушлива ткаенина. 

   СИГУРНОСТ

  Еластичната лента на врво гарантира дека производот не предизвикува  лизгање.

  ЛЕСНОТИЈА

  Лесната и мазна ткаенина ви дава максимална удобност

ден349,00Price
Величина
Боја: Жолта

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0