МАШКИ ЗИМСКИ ЧИЗМИ SH100 WARM QUECHUA

МАШКИ ЗИМСКИ ЧИЗМИ SH100 WARM QUECHUA

Благодарение на ѓоновите обезбедуваат водоотпорност, овие чизми ви нудат комфор, топлина и одлична стабилност на снежна површина.

 • СПЕЦИФИКАЦИИ

  ТОПЛИНСКА ИЗОЛАЦИЈА

  Идеална температура во мирување: -9 °C, во движење: -18 °C.

  ВОДООТПОРНОСТ

  100% водоотпорна основа

  СТАБИЛНОСТ

  Чизмите не се лизгаат поради специјалната технологија SNOWCONTACT.

 • ПРЕПОРАКИ

  СОСТАВ

  НАДВОРЕШЕН МАТЕРИЈАЛ

  60,00% Styrene ethylene butylene styrene (СЕБС), 40,00% полиестер
   
  ПОСТАВА И ЧОРАПИ

  100,00% полиестер

  ЃОН

  100,00% Styrene ethylene butylene styrene (СЕБС)

  ПРЕПОРАКИ ЗА НЕГА

  Исплакнете со свежа вода после употреба и исушете ги на отворено.

  ПРЕПОРАКИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ

  Препорачуваме да ги складирате чизмите на проветрена, темна и сува локација.

ден1.699,00Price
Величина
Боја: Сиви

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0