МАШКИ БОКСЕРКИ

МАШКИ БОКСЕРКИ

Благодарение на својата ткаенина, вашата пот ќе биде ефикасно исфрлена. Фината текстура обезбедува удобност за време на вежбањето .

 • Дополнителни информации

  ФУНКЦИЈА ЗА ОСЛОБОДУВАЊЕ ОД ПОТ
  Останете суви благодарение на дишлива и лесно сушлива ткаенина. 

  СПРЕЧУВАЊЕ НА ИРИТАЦИЈА
  Добриот материјал  спречуваат иритација додека трчате.

  ФЛЕКСИБИЛНОСТ

  Овозможува поголема погодност и удобност при вашите движења благодарение на флексибилната ткаенина

  ЛЕСНОТИЈА

  Лесната и мазна ткаенина ви дава максимална удобност

ден289,00Price
Величина
Боја

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0