СРЕДНО ВИСОКИ МАШКИ ОВУВКИ ЗА ПЛАНИНАРЕЊЕ Quechua SH100 WARM

СРЕДНО ВИСОКИ МАШКИ ОВУВКИ ЗА ПЛАНИНАРЕЊЕ Quechua SH100 WARM

Високо издржливи обувки кои обезбедуваат заштита на температури до -20°C. Водоотпорни и дишливи со SNOW CONTACT ѓон, овие чевли ќе ве штитат од дожд и снег и ќе обезбедат стабилност на лизгави патеки.

 • Дополнителни информации

  ТОПЛИНСКА ИЗОЛАЦИЈА
  Заштита од студ за температури до -10° C во мирување и до -20°C во движење.
  ВОДООТПОРНОСТ
  Водоотпорна мембрана која штити од дожд до 4 км.
  СТАБИЛНОСТ
  SNOW CONTACT ѓонот обезбедува резистентност кон лизгање. Конструкција кај зглобот за одлична потпора на нерамен терен. Можност за додавање на 4-мм дерези.
   

ден4.999,00Price
Боја
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0