СРЕДНО ВИСОКИ МАШКИ ОБУВКИ ЗА ПЛАНИНАРЕЊЕ Quechua NH150

СРЕДНО ВИСОКИ МАШКИ ОБУВКИ ЗА ПЛАНИНАРЕЊЕ Quechua NH150

Водоотпорни обувки наменети за качување на шумски и крајбрежни терени.

 • Дополнителни информации

  АМОРТИЗАЦИЈА
  Специјална гумена основа која обезбедува апсорпција на удари.
  СТАБИЛНОСТ
  Cross contact ѓон со забци од 4 мм кој обезбедува стабилност на нерамни и карпести терени.
  ВОДООТПОРНОСТ
  Водоотпорен и дишлив слој кој ги одржува чевлите суви до 2 часа.
  УДОБНОСТ
  Пенаста меѓувлошка дебела 5 мм.
  Висока конструкција која обезбедува потпора на зглобовите и спречува навлегување на камчиња во чевлите.
  ТЕЖИНА
  Само 495 гр по чевел за број 43.

ден4.499,00Price
Боја
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0