МАШКИ ЧОРАПИ ЗА ТРЧАЊЕ KIPRUN STRAP KILENJI

МАШКИ ЧОРАПИ ЗА ТРЧАЊЕ KIPRUN STRAP KILENJI

Овие чорапи се погодни за секоја пригода. Тие се удобни од мек материјал лесно прилагодливи за секое стапало. И даваат на кожата лесно да дише и воедно ја апсорбираат потта.

 • Дополнителни информации

   
  СИГУРНОСТ
  Ја зголемува стабилноста на стапалото со оддржување на притисок кај зглобот.

  СПРЕЧУВАЊЕ НА ИРИТАЦИЈА

  Специјална плетка која го намалуваат ризикот од собирање на вода во пределот на петиците.

  ФУНКЦИЈА ЗА ОСЛОБОДУВАЊЕ ОД ПОТ
  Останете суви благодарение на дишливата и лесно сушлива ткаенина.  

  ЛЕСНОТИЈА

  Лесната и мазна ткаенина ви дава максимална удобност

  БРЗО СУШЕЊЕ
  Ја апсорбира и ја исфрла потта преку материјалот.
   
ден359,00Price
Величина
Боја: Сина

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0