МАШКИ ПАНТАЛОНИ ЗА АЛПИНИЗАМ - СИВИ - СИМОНД

МАШКИ ПАНТАЛОНИ ЗА АЛПИНИЗАМ - СИВИ - СИМОНД

Овие лесни и флексибилни панталони се дизајнирани за алпинизам во 3 сезони. Удобни панталони со одлична регулација на температурата. Иззработени од лесна, флексибилна и издржлива ткаенина, засилена кај зглобовите против кинење.

 • СПЕЦИФИКАЦИИ

  УДОБНОСТ

  Удобна флексибилна ткаенина со 8% еластин.

  ТРАЈНОСТ

  Засилена компонента во ткаенината (15% Арамид) и тежина на ткаенина 192g./m².

  ВОДООТПОРНОСТ

  Панталоните се отпорни на дожд.

  ВЕНТИЛАЦИЈА

  Ткаенина со 2 патенти за вентилација од страните.

  ОТПОРНОСТ

  Отпорни на ветрови благодарение на дебелата ткаенина, која го намалува ветерот.

  КОМПАТИБИЛНОСТ

  Погодни за врзување со јаже.

ден3.799,00Price
Боја: Црна
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0