МАШКА БЛУЗА/РОЛКА ЗА ТРЧАЊЕ KALENJI

МАШКА БЛУЗА/РОЛКА ЗА ТРЧАЊЕ KALENJI

вој e врв е дизајниран за мажи кои вежбаат трчање во ветровито и дождливо време .Овој производ ќе ви бидете неопходен за вашите тренинзи за трчање во ветровито и дождливо време . Има патент џеб  каде што може да си ги сместите вашите лични ствари

 • Дополнителни информации

  ТОПЛИНСКА ИЗОЛАЦИЈА
  Главната компонента ви овозможува да останете на вистинската температура.
   

   КАРАКТЕРИСТИКИ ЗА испуштање потење Ве одржува суво со ткаенина за пот.

   

  МЕКОСТ

   Мека и удобна компонента.

   

   ЕКОЛОШКИОТ ДИЗАЈН СЕ состои од 100% рециклирани навои од полиестер.

ден949,00Price
Величина
Боја

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0