МАШКИ ЕЛЕК ЗА ТРЧАЊЕ KALENJI

МАШКИ ЕЛЕК ЗА ТРЧАЊЕ KALENJI

Овој елек ќе биде неопходен за вас кога има ветер за време на вашиот тренинг.

 • Дополнителни информации

   
  ВЕТРООТПОРЕН
  Овојј производ обезбедува заштита од ветер.
   
  ДИШЛИВОСТ
   Компонента која обезбедува простор за дишење и вентилација.
ден949,00Price
Величина
Боја: Тегет

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0