МАШКИ ДОЛЕН ВЕШ-KALENJI

МАШКИ ДОЛЕН ВЕШ-KALENJI

 Благодарение на својата ткаенина, вашата пот ќе биде ефикасно исфрлена. 

Дишливиот материјал на овој производ обезбедува удобност за време на вежбањето.

 • Дополнителни информации

  ФУНКЦИЈА ЗА ОСЛОБОДУВАЊЕ ОД ПОТ
  Останете суви благодарение на оваа дишлива и лесно сушлива ткаенина.  

   СПРЕЧУВАЊЕ НА ИРИТАЦИЈА 

  Добриот материјал на овој производ спречуваат иритација на вашето тело

  ЛЕСНОТИЈА

  Лесната и мазна ткаенина ви дава максимална удобност

ден319,00Price
Величина
Боја: Сива

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0