МАШКА ЈАКНА 3IN1 TRAVEL500 QUECHUA

МАШКА ЈАКНА 3IN1 TRAVEL500 QUECHUA

Оваа јакна обезбедува заштита до -10 степени С и ви помогне да се прилагодите на секое време.

 • ПРИДОБИВКИ

  ТОПЛИНСКА ИЗОЛАЦИЈА
  Заштита на темепратура до -10 ° C.
   
  ВОДООТПОРНОСТ
  Надмембранска обвивка водоотпорна до 5.000 мм врнежи и 100% водоотпорни рабови.
   
  ВЕНТИЛАЦИЈА
  Во пределот под пазувите.
   
ден8.199,00Price
Боја: Темно сива
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0