МАШКА РОЛКА ЗА ТРЧАЊЕ KALENJI

МАШКА РОЛКА ЗА ТРЧАЊЕ KALENJI

Ова е производ кој ќе ве заштити при ладно време со неговата висока јака. Има дишливост и не дозволива потта да остане на вашето тело.

 • Дополнителни информации

   
  ТОПЛИНСКА ИЗОЛАЦИЈА
  Главна компонента што ве одржува загреани при вежбање на ладно време.

  ДИШЛИВОСТ

  Нуди заштита од потење и  обезбедува ефикасна циркулација на воздухот.

   МЕКОСТ 

  Меко и удобно парче облека.

ден1.699,00Price
Величина
Боја

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0