МАШКИ КРАТКИ ТРЕНЕРКИ ЗА ТРЧАЊЕ KALENJI

МАШКИ КРАТКИ ТРЕНЕРКИ ЗА ТРЧАЊЕ KALENJI

Овие тренерки се користат сезонски или во топли временски услови. Флексибилна , обезбедува поголема практичност и удобност при вашите движења. Два практични џебови за да ги понесете со себе своите лични работи.

 • Дополнителни информации

  ФУНКЦИЈА ЗА ОСЛОБОДУВАЊЕ ОД ПОТ

  Останете суви благодарение на дишлива и лесно сушлива ткаенина.

  СИГУРНОСТ

  Овие тренерки имаат џеб за телефон кој го штити од пот.

  СВОЈСТВО ЗА БРЗО СУШЕЊЕ 

  Овој материјал содржи синтетички материјал кој обезбедува брзо сушење.

   

   

   
   
ден1.359,00Price
Величина
Боја: Црна

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0