МАШКА ТЕХНИЧКА ЈАКНА ЗА АЛПИНИЗАМ HYBRID SPRINT SIMOND

МАШКА ТЕХНИЧКА ЈАКНА ЗА АЛПИНИЗАМ HYBRID SPRINT SIMOND

Оваа техничка хибридна јакна ја обезбедува топлинската изолација што ви е потребна за планинарење и скијање. Во водоотпорниот слој се користени различни материјали за ве заштитат од вода и ветер.

 • СПЕЦИФИКАЦИИ

  ТОПЛИНСКА ИЗОЛАЦИЈА

  100 g./m² полнење , препорачана температура: + 2 ° C

  СЛОБОДА НА ДВИЖЕЊЕ

  Флексибилна Softshell ткаенина под рацете и грбот за полесно движење и намалување на триењето.

  ВЕНТИЛАЦИЈА

  Ткаенината под рацете спречува непријатна миризба и овозможува вентилација на воздухот при интензивни активности.

  КОМПАТИБИЛНОСТ

  Можност за додавање на кацига.

ден4.199,00Price
Боја: Сива
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0