МАШКА ЗИМСКА ЈАКНА SH500 ULTRA-WARM QUECHUА

МАШКА ЗИМСКА ЈАКНА SH500 ULTRA-WARM QUECHUА

Идеална јакна за активности на отворено во многу студено, снежно и ветровито време. Обезбедува топлина до -20 ° C.

 • ТЕХНИЧКИ ИНФОРМАЦИИ

  ТОПЛИНСКА ИЗОЛАЦИЈА
  Двослојна полнета 2 X 200g / m²
  Ракави 200 g / m² 
   
  ВОДООТПОРНОСТ
  Водоотпорен слој 2 000 мм 
   
ден8.699,00Price
Боја: Црна
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0