МАШКА НАДУВАНА ЈАКНА TREK500 FORCLAZ

МАШКА НАДУВАНА ЈАКНА TREK500 FORCLAZ

Ова надуено палто ги има сите предности: штити од студ, одржува многу пријатна топлина, лесна е и зазема малку простор.

 • Придобивки

  ТОПЛИНСКА ИЗОЛАЦИЈА
  660 INCH со  птичји пердуви

  ОТПОРНА НА ВОДА
  Надворешната ткаенина спречува влегување на вода.

  СИГУРНОСТ
  2 џебови за вашите лични предмети

  ЗАШТЕДА НА ПРОСТОР
  Лесно се вклопува во торбата за складирање

  ТЕЖИНА
  L големина тежи 480 g.

ден4.799,00Price
Боја
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0