МАШКА МАИЦА ЗА КАЧУВАЊЕ НА КАРПА SIMOND

МАШКА МАИЦА ЗА КАЧУВАЊЕ НА КАРПА SIMOND

Памучната и синтетичка ткаенина ве прави да се чувствувате пријатно за време на качувањето и не ги ограничува движењата.

 • СПЕЦИФИКАЦИИ

  БРЗО СУШЕЊЕ

  Овозможува потта веднаш да се исуши.

  СЛОБОДА НА ДВИЖЕЊЕ

  Голема слобода на движење.

  ИЗДРЖЛИВОСТ

  Густина на материјал: 170g / m2.

  ВЕНТИЛАЦИЈА

  Мрежеста ткаена која овозможува побргу елиминирање на потта.

  ЕКОЛОШКИ ДИЗАЈН
  Главна ткаенина 74% био памук.

ден799,00Price
Величина
Боја: Борда

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0