МАШКИ ТРЕНЕРКИ ЗА ТРЧАЊЕ KALENJI

МАШКИ ТРЕНЕРКИ ЗА ТРЧАЊЕ KALENJI

Наменети за во студено време.Удобни, топли и добар материјал преку кој кожата може да дише.Овие тренерки ќе ви бидат неопходни за трчање во студено време.

 • Дополнителни информации

  ТОПЛИНСКА ИЗОЛАЦИЈА КОГА ГО
   стартувам производот, го одржува моето тело на температура што ме спречува да се оладам.

   ПОСТОЈАТ 

  2 џебови со патент.

  ДИШЛИВОСТ

  Зона на вентилација за отстранување на пот и добра циркулација на воздухот

   МЕКОСТ 

  Мека и удобна компонента.

ден2.499,99Price
Број
Боја

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0