МАШКА МАИЦА ЗА ТРЧАЊЕ

МАШКА МАИЦА ЗА ТРЧАЊЕ

Оваа блуза е наменета за топли временски услови. Составена е од материјал кој и дозволува на кожата максимално да дише. Материјалот целосно ја апсорбира потта од вашето тело.Погодна за секоја кожа и за секојдневна употреба.

 • Дополнителни информации

  ОТПОРНОСТ НА КИНЕЊЕ
   Главна компонента која го содржи материјалот е отпорна на кинење 
  СИГУРНОСТ

  Вклучува 2 задни џебови за чување на вашите предмети 

   ВЕНТИЛАЦИЈА 

  Преку добрата ткаенина на овој материјал се обезбедува вентилација на телото

  ФУНКЦИЈА ЗА ОСЛОБОДУВАЊЕ ОД ПОТ

   Главна компонента која ја апсоирбира потта за време на вежбањет. Останете суви благодарение на оваа дишлива и лесно сушлива ткаенина.

ден1.049,00Price
Величина
Боја: Сива

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0