МАШКА БЕЛА ЧОРАПА

МАШКА БЕЛА ЧОРАПА

Овие чорапи се дизајнирани да спречат акумулација на вода што може да се случи за време на вашиот интензивен тренинг за трчање.Барате добра чорапа за трчање? Тоа е токму овој производ од памучно предиво и фино структура за плетење на воздухот.

 • Дополнителни информации

  БРЗО СУШЕЊЕ 
  Специјална ткаенина која овозможува брзо сушење .
   

   ПОДДРШКА 

  Благодарение на еластичната лента на горниот дел од стапалото, чорапите не се лизгаат.

ден219,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0