МАТЕРИЈАЛ ЗА МАСАЖА МЕК ДОМИОС

МАТЕРИЈАЛ ЗА МАСАЖА МЕК ДОМИОС

Оваа ролна која е дизајнирана специјално за вежбање можете да ја користите на почетокот или на крајот од вашиот тренинг.

 • Дополнителни информации

      УДОБНОСТ
  Мек сунѓер и 3Д површина
   
      ТРАЈНОСТ
  Отпорен на интензивни и повторливи вежби.
   
    ПРАКТИЧНОСТ
  Лесен за чување и за транспорт.
ден1.100,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0