МАСЛО ЗА КОЖА QUECHUA

МАСЛО ЗА КОЖА QUECHUA

Наменет да ја потхранува кожата и да ја заштити од формирање на дамки.

  • ПРИДОБИВКИ

    ЛЕСНОТИЈА НА УПОТРЕБА
    Маслото лесно може да се нанесе со крпа.
     
ден319,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0