МАСА НА ПРЕКЛОП И СЕТ НА СТОЛИЦИ ЗА КАМПУВАЊЕ - QUECHUA

МАСА НА ПРЕКЛОП И СЕТ НА СТОЛИЦИ ЗА КАМПУВАЊЕ - QUECHUA

Нашиот тим за кампување ја дизајнираше оваа преклопна маса за 4 лица, погодна за вашите активности при кампување.

Оваа едноставна, сигурна маса со столици, нуди комплетно решение за заштеда на простор за 4 лица.

 

ПРИДОБИВКИ

 

УДОБНОСТ

Висина: 70 cm

Површина: 120 X 60 cm. 

 

КАПАЦИТЕТ

Не зафаќа многу простор кога е преклопена. 

Волумен: 38 l

Димензии: 60 X 60 X 10,5 cm.

 

ТРАНСПОРТ

2 рачки за носење, преграда за столици. 

Вкупната тежина е 8,7 kg.

 

ЛЕСНО ЗА ОТВОРАЊЕ / ЗАТВОРАЊЕ

Се преклопува многу едноставно, не се отвора со 2 куки.

 

ИЗДРЖЛИВОСТ

Ламинирана површина и челични ногари со цврсто алуминиумско засилување.


 

КАРАКТЕРИСТИКИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

 

ДИМЕНЗИИ: Висина: 70 cm                  

                       Површина: 60X12 cm

 

ДИМЕНЗИИ НА ПРЕКЛОП: 60 X 60 X 10,5 cm

ТЕЖИНА: 8,7 kg

 

СОСТАВ / ПРЕПОРАКИ

 

СОСТАВ

 

СТРУКТУРА

20,00% челик, 80,00% алуминиум

 

ГОРНА ПЛОЧА

100,00% дрво

 

ГЛАВНА ТКАЕНИНА

50,00% полиестер, 50,00% полиетилен

 

ПРЕПОРАКИ ЗА ОДРЖУВАЊЕ

Исчистете ја со влажна крпа.

 

ПРЕПОРАКИ ЗА ПЕРЕЊЕ

Рачно перење

Белење не е дозволено 

Пеглање не е дозволено

Хемиско чистење не е дозволено

 

ПРЕПОРАКИ ЗА ЧУВАЊЕ / СКЛАДИРАЊЕ

Препорачуваме да го чувате вашиот производ на суво и чисто место.

Кога ја складирате масата, избегнувајте да ставате тежина на неа.

 

ЗАБЕЛЕШКИ

Тестиран за максимална тежина од 50 kg.

 

ГАРАНЦИЈА

2 години гаранција

  ден4.599,00Price

  Повеќе

  Охридска бр.50

  Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

  Тел: 070 643 191

  Детали

  Социјални мрежи

  Мејлинг листа

  Известување за специјални понуди

  ©2019 SPIKEX

  0