МАСА НА ПРЕКЛОП ЗА КАМПУВАЊЕ ЗА 4/6 ЛИЦА - QUECHUA

МАСА НА ПРЕКЛОП ЗА КАМПУВАЊЕ ЗА 4/6 ЛИЦА - QUECHUA

Нашиот тим за кампување ја дизајнираше оваа преклопна маса, погодна за вашите активности при кампување.

Нашата желба е да ви ​​обезбедиме издржлина и цврста, голема маса за кампување која им овозможува на група од 4 до 6 лица удобно да јадат.

 

ПРИДОБИВКИ

 

УДОБНОСТ

Висина: 70 cm

Димензии 120 X 60 cm. Површината е за 2 лица.

 

КАПАЦИТЕТ

Не зафаќа многу простор кога е преклопена. 

Волумен: 25 l

Димензии: 60 X 60 X 7 cm.

 

ТРАНСПОРТ

2 рачки за носење. Вкупната тежина е 5,7 kg.

 

ЛЕСНО ЗА ОТВОРАЊЕ / ЗАТВОРАЊЕ

Се преклопува многу едноставно, не се отвора со 2 куки.

 

ИЗДРЖЛИВОСТ

Челични ногари со меламин финиш.

До максимална тежина од 50 кг.


 

КАРАКТЕРИСТИКИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

 

ДИМЕНЗИИ: Висина: 70 cm                  

                       Површина: 60X12 cm

 

ДИМЕНЗИИ НА ПРЕКЛОП: 60 X 60 X 7 cm

ТЕЖИНА: 5,7 kg

 

СОСТАВ / ПРЕПОРАКИ

 

СОСТАВ


 

СТРУКТУРА

50,00% челик, 50,00% алуминиум

 

ГОРНА ПЛОЧА

100,00% вискоза

 

ПРЕПОРАКИ ЗА ОДРЖУВАЊЕ

Исчистете ја со влажна крпа.

 

ПРЕПОРАКИ ЗА ЧУВАЊЕ / СКЛАДИРАЊЕ

Препорачуваме да го чувате вашиот производ на суво и чисто место.

Кога ја складирате масата, избегнувајте да ставате тежина на неа.

 

ЗАБЕЛЕШКИ

Тестиран за максимална тежина од 50 kg.

 

ГАРАНЦИЈА

2 години гаранција

 

  ден4.139,00Price

  Повеќе

  Охридска бр.50

  Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

  Тел: 070 643 191

  Детали

  Социјални мрежи

  Мејлинг листа

  Известување за специјални понуди

  ©2019 SPIKEX

  0