МАСА ЗА КАМПУВАЊЕ ЗА 2/4 ЛИЦА - QUECHUA

МАСА ЗА КАМПУВАЊЕ ЗА 2/4 ЛИЦА - QUECHUA

Нашиот тим за кампување ја дизајнираше оваа преклопна и практична маса за кампување.

Нашата мотивација е да ви обезбедиме преклопна маса што зазема малку простор во багажникот на автомобилот. 

 

ПРИДОБИВКИ

 

УДОБНОСТ

Висина: 70 cm

Целокупна должина: 78 X 60 cm

 

КАПАЦИТЕТ

Не зафаќа многу простор кога е преклопена. 

Волумен: 15 l

Димензии: 80 X 60 X 3 cm.

 

ТРАНСПОРТ

Лесна маса што лесно може да се носи со тежина од само 3,4 kg

 

ЛЕСНО ЗА ОТВОРАЊЕ / ЗАТВОРАЊЕ

Многу едноставен систем на отворање / затворање. 

 

ИЗДРЖЛИВОСТ

Издржливи челични ногари со меламин финиш.

До максимална тежина од 50 кг.


 

КАРАКТЕРИСТИКИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

 

ДИМЕНЗИИ: Висина: 70 cm                  

           Површина: 80 X 60 cm

 

ДИМЕНЗИИ НА ПРЕКЛОП: 80 X 60 X 4,5 cm

ТЕЖИНА: 3,4 kg

 

СОСТАВ / ПРЕПОРАКИ

 

СОСТАВ

 

СТРУКТУРА

60,00% челик, 40,00% алуминиум

 

ГОРНА ПЛОЧА

100,00% дрво

 

ПРЕПОРАКИ ЗА ОДРЖУВАЊЕ

Исчистете ја со влажна крпа.


 

ПРЕПОРАКИ ЗА ПЕРЕЊЕ

Рачно перење

Белење не е дозволено 

Сушење во машина не е дозволено

Пеглање не е дозволено

Хемиско чистење не е дозволено

 

ПРЕПОРАКИ ЗА ЧУВАЊЕ / СКЛАДИРАЊЕ

Препорачуваме да го чувате вашиот производ на суво и чисто место.

Кога ја складирате масата, избегнувајте да ставате тежина на неа.

 

ЗАБЕЛЕШКИ

Тестиран за максимална тежина од 50 kg.

 

ГАРАНЦИЈА

2 години гаранција

  ден2.699,00Price

  Повеќе

  Охридска бр.50

  Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

  Тел: 070 643 191

  Детали

  Социјални мрежи

  Мејлинг листа

  Известување за специјални понуди

  ©2019 SPIKEX

  0