МАГНЕЗИУМ ВО ПРАВ - 200 ГР. SIMOND

МАГНЕЗИУМ ВО ПРАВ - 200 ГР. SIMOND

Направено за да ја задржите вашата рака сува додека се качувате.Идеално за долгорочно користење.

 • ПРИДОБИВКИ

  МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН затворен простор, качување по карпи, грамади и др може да се користи во различни средини.
   
  ЕДНОСТАВНА употреба
   
  ЗА УПОТРЕБА ВО
  кеса за прав.
   
  Магнезиум во прав што АПСОРБИРА ПОТ ЗА да ги задржи рацете суви
ден699,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0