МАГНЕЗИУМ ВО ПРАВ 200 gr SIMOND

МАГНЕЗИУМ ВО ПРАВ 200 gr SIMOND

Спречува лизгање на карпата додека се качувате.

  • Придобивки

    Се користи за качување по вештачки и природни карпи

    Апсорбира пот и ги држи рацете суви
     
ден199,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0