ЗАШТИТЕН ПОЈАС EASY 3 SIMOND

ЗАШТИТЕН ПОЈАС EASY 3 SIMOND

Целиот наш тим за искачување го дизајнирање овој појас за почетници во спортот.

 • СПЕЦИФИКАЦИИ

  УДОБНОСТ
  Деловите на половината и нозете се со густи и удобни компоненти од пена.
   
  ЛЕСНО ЗА КОРИСТЕЊЕ
  Со помош на ознаките на десната и левата нога лесно може да се носи и отстранува.
ден3.149,00Price
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0