КОЦКА МАГНЕЗИУМ 50 gr SIMOND

КОЦКА МАГНЕЗИУМ 50 gr SIMOND

Спречува лизгање по вештачка и природна карпа.

  • Придобивки

    Апсорбира пот и ги држи рацете суви за време на качување.

     
ден199,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0