ЗАШТИТЕН ПОЈАС ЗА КАЧУВАЊЕ SIMOND

ЗАШТИТЕН ПОЈАС ЗА КАЧУВАЊЕ SIMOND

Нашиот тим го дизајнираше овој ремен за удобност при искачувањет на карпи и планинарење. Широкиот појас нуди удобност благодарение на неговата прецизна прилагодлива структура.

 

 • СПЕЦИФИКАЦИИ

  УДОБНОСТ
  Дистрибуира тежина помеѓу нозете и половината. 
   
  ТРАЈНОСТ
  Отпорен на абење.
   
  ЛЕСНО ЗА КОРИСТЕЊЕ
  Раздвојувања во боја за лесно и безбедно вовлекување на јаже.
ден3.799,00Price
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0