ШЛЕМ ЗА КАЧУВАЊЕ И АЛПИНИЗАМ SIMOND

ШЛЕМ ЗА КАЧУВАЊЕ И АЛПИНИЗАМ SIMOND

Наменет за да обезбеди сигурност на сите алпинисти без разлика дали се искусни или неискусни. Цврстата и удобна ABS обвивка обезбедува оптимална заштита на главата.

 • СПЕЦИФИКАЦИИ

  ЗАШТИТА ОД ВЛИЈАНИЈА
  Апсорпција на удар со помош на на полистиренска пена.
   
  ОТПОРНОСТ
  Отпорна структура со слој на обвивка ABS која спречува да се изгребе шлемот при употреба.
   
  ВЕНТИЛАЦИЈА
  14 канали за вентилација
   
  ЛЕСНО ЗА УПОТРЕБА 
  Врвцата во делот на брадата можете лесно да ја прилагодите.
ден2.899,00Price
Боја: Бела
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0