КАРАБИНЕР ЗА КАРПИ - ЗАТВОРЕНА - SIMOND

КАРАБИНЕР ЗА КАРПИ - ЗАТВОРЕНА - SIMOND

Нашиот тим го дизајнираше овој карабинер да создаде систем за безбедност за спортистот. Ова е најлесниот карабинер на заклучување од марката Симонд.

 • СПЕЦИФИКАЦИИ

  СИЛА НА ВЛЕЧЕЊЕ
  Погон на главната оска: 22 kN, страничен погон: 8 kN, отворена: 7 kN.
   
  ЛЕСНО ЗА ОТВОРАЊЕ / ЗАТВОРАЊЕ
  17mm. Систем за отворање и заклучување на завртка (матица).
   
  ЛЕСНОТИЈА
  45 g.
   
  ЕРГОНОМСКИ ЗАФАТ
  Дизајниран за совршен зафат.
   
  ПРЕДУПРЕДУВАЊА
  Не е погоден за пештера.
ден839,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0