КРАМПОНИ КАИМАН 2 СОДРИНА СИМОНД

КРАМПОНИ КАИМАН 2 СОДРИНА СИМОНД

10 менувачи, лесен и компактен, овие крампони се погодни за ледени ленти, пешачење по глечери и скијање.Системот за заклучување е погоден за сите типови чевли.

 • Дополнителни информации

   ЕДНОСТАВНА УПОТРЕБА
  Ременски систем за сите типови чевли. Структура што го олеснува одењето.
   
  ЛЕСНОТИЈА
  820 g.

ден4.799,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0