ЗАШТИТЕН ПОЈАС ЗА ИСКАЧУВАЊЕ И ПЛАНИНАРЕЊЕ СИМОНД

ЗАШТИТЕН ПОЈАС ЗА ИСКАЧУВАЊЕ И ПЛАНИНАРЕЊЕ СИМОНД

Нашиот дизајнерски тим, сите алпинисти, го дизајнираа овој качувачки појас за оние што бараат перформанси во салата, карпа или планинарење.Работате на вашиот проект за качување? Со дизајн Comfort Frame, ременот ја распределува тежината хомогено, е исклучително лесен и е удобен за седење.

 • ПРИДОБИВКИ

  УДОБНОСТДизајн на рамки за комфор и флексибилен дел од нозете го олеснуваат релаксирањето.
   
  ЛЕСНОТИЈАЕдноставен дизајн, лесни и робусни компоненти. Само 265 g XS во големина.
   
  ПЕС-ОТПОРНИ НА АБЕЊЕпрстени и безбедносен прстен од полиетилен со висока густина.
   
  СЛОБОДА НА ДВИЖЕЊЕБлагодарение на еластичниот дел на нозете, ременот секогаш одговара на начинот на кој сакате.
   
  ЛЕСНОТИЈА НА АБЕЊЕ / ИСФРЛАЊЕПрилагодливо со автоматско заклучување со единечна тока.
   
ден4.199,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0