МАШКА МАИЦА ЗА ТРЧАЊЕ KIPRUN LIGHT KALENJI

МАШКА МАИЦА ЗА ТРЧАЊЕ KIPRUN LIGHT KALENJI

Нашите дизајнери за џогирање го дизајнираа овој производ за вашите вежби и трки во топло време.Оваа маица за џогирање е многу лесна со својство на брзо сушење. Ќе заборавите дека ја носите на себе! 

 • Дополнителни информации

  ПРЕВЕНЦИЈА НА ИРИТАЦИЈА
  Иновативна компонента за намалување на иритацијата на телото

  ФУНКЦИЈА ЗА ОСЛОБОДУВАЊЕ ОД ПОТ

  Производот има компонента за апсорбирање на потта.Останете суви благодарение на дишлива и лесно сушлива ткаенина.  
   

   ВЕНТИЛАЦИЈА 
  Широкиот вентилациски опсег на задниот дел обезбедува подобра вентилација на вашето тело
   

  ЛЕСНОТИЈА

  Лесната и мазна ткаенина ви дава максимална удобност

ден1.499,00Price
Величина
Боја: Жолта

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0