ЖЕНСКИ ЗИМСКИ ЧИЗМИ SH100 X-WARM QUECHUA

ЖЕНСКИ ЗИМСКИ ЧИЗМИ SH100 X-WARM QUECHUA

Идеални се за пешачење и истражување на снежните терени. Лесно се облекуваат и соблекуваат благодарение на широката лепенка.

 • СПЕЦИФИКАЦИИ

  ТОПЛИНСКА ИЗОЛАЦИЈА

  Обезбедуваат одлична топлинска изолација, за температура кога стоите: -2 °C а кога се движите: -14 °C.
   

  ХИДРОИЗОЛАЦИЈА

  Ги одржува нозете суви благодарение на водоотпорниот материјал.
   

  НЕЛИЗГАЧКА ФУНКЦИЈА

  Гумената подлога од 4 мм обезбедува добро одење по снег.

 • ПРЕПОРАКИ

  СОСТАВ

  НАДВОРЕШЕН МАТЕРИЈАЛ

  80,00% полиестер, 20,00% полиуретан
   
  ПОСТАВА И ЧОРАПИ

  60,00% полиестер, 40,00% полиуретан

  ПОСТАВА ЗА ДРЖЕЊЕ

  60,00% полиестер, 40,00% полиуретан

  ЃОН

  100.00% гума

  ПРЕПОРАКИ ЗА НЕГА

  Исплакнете со свежа вода после употреба и исушете ги на отворено.

  ПРЕПОРАКИ ЗА ПЕРЕЊЕ

  Дозволено е рачно миење.

  ПРЕПОРАКИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ

  Препорачуваме да ги складирате чизмите на проветрена, темна и сува локација.

ден2.299,00Price
Величина
Боја: Црни

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0