ЖЕНСКИ ЗИМСКИ ЧИЗМИ SH 500 X-WARM QUECHUA

ЖЕНСКИ ЗИМСКИ ЧИЗМИ SH 500 X-WARM QUECHUA

Нашите дизајнери го дизајнираа овој модел на чизми за вашите редовни активности на снежно тло. 

 • СПЕЦИФИКАЦИИ

  ТОПЛИНСКА ИЗОЛАЦИЈА

  Обезбедуваат одлична топлинска изолација за температура кога стоите: -7 °C а кога се движите: -16 °C.

  ХИДРОИЗОЛАЦИЈА

  Водоотпорна влошка со двојно

  СТАБИЛНОСТ

  Гумена подлога од 3,5 mm со SNOWCONTACT технологија.

  Страничната лепенка ги прави лесни за облекување и соблекување.

 • ПРЕПОРАКИ

  СОСТАВ

  НАДВОРЕШЕН МАТЕРИЈАЛ

  60,00% Styrene ethylene butylene styrene (СЕБС), 40,00% полиестер

  ПОСТАВА

  100,00% полиестер

  ЃОН

  100,00% Styrene ethylene butylene styrene (СЕБС)

  ПРЕПОРАКИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ

  Препорачуваме да ги складирате чизмите на проветрена, темна и сува локација.

ден3.699,00Price
Величина
Боја: Сини

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0