ЖЕНСКИ ЗИМСКИ ЧИЗМИ SH100 QUECHUA

ЖЕНСКИ ЗИМСКИ ЧИЗМИ SH100 QUECHUA

Овие чизми за пешачење се водоотпорнони и ви овозможуваат неспоредлив комфор и заштита од лизгање на снежно тло.

 • СПЕЦИФИКАЦИИ

  ТОПЛИНСКА ИЗОЛАЦИЈА

  Обезбедуваат одлична топлинска изолација, за температура кога стоите: +2 °C а кога се движите: -8 °C.

  ХИДРОИЗОЛАЦИЈА

  100% водоотпорна  основа

  НЕЛИЗГАЧКА ФУНКЦИЈА

  Гумената подлога од 5mm со SNOWCONTACT технологија.

 • ПРЕПОРАКИ

  СОСТАВ

  НАДВОРЕШЕН МАТЕРИЈАЛ

  60,00% Термопластичен полиетилен (TPE), 40,00% полиестер

  ПОСТАВА 

  100,00% полиестер

  ЃОН

  100,00% термопластичен полиетилен (TPE)

  ПРЕПОРАКИ ЗА НЕГА

  Исплакнете со свежа вода после употреба и исушете ги на отворено.

  ПРЕПОРАКИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ

  Препорачуваме да ги складирате чизмите на проветрена, темна и сува локација.

ден1.399,00Price
Величина
Боја: Сиви

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0