ЖЕНСКИ ЗИМСКИ ЧИЗМИ SH500 X-WARM QUECHUA

ЖЕНСКИ ЗИМСКИ ЧИЗМИ SH500 X-WARM QUECHUA

Нашот тим за дизајн ги дизајнираше овие водоотпорни високи чизми со топлинска изолација  за снежен терен, а притоа нозете да ви останат топли и суви. 

 • СПЕЦИФИКАЦИИ

  ТОПЛИНСКА ИЗОЛАЦИЈА

  Обезбедуваат одлична топлинска изолација за температура кога стоите: -5 °C а кога се движите: -18 °C.
   

  ХИДРОИЗОЛАЦИЈА

  Ги одржува нозете суви благодарение на водоотпорниот материјал.
   

  НЕЛИЗГАЧКА ФУНКЦИЈА

  Гумената подлога од 4 мм обезбедува стабилност на снег.

 • ПРЕПОРАКИ

  СОСТАВ

  НАДВОРЕШЕН МАТЕРИЈАЛ

  20,00% полиуретан, 80,00% полиамид

  ПОСТАВА 

  79,00% полиестер, 06,00% полиуретан, 15,00% акрилик

  ЃОН

  100,00% гума

  ПРЕПОРАКИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ

  Препорачуваме да ги складирате чизмите на проветрена, темна и сува локација.

ден3.899,00Price
Величина
Боја: Крем

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0