ЖЕНСКИ СПОРТСКИ ГРАДНИК 100 ДОМИОС

ЖЕНСКИ СПОРТСКИ ГРАДНИК 100 ДОМИОС

Како ентузијасти за фитнес кардио, ние го дизајниравме овој производ за вас кои вежбаат фитнес кардио тренинг со мал интензитет. Нудејќи лесен зафат, овој спортски градник ќе биде најосновната облека за вашите активности со мал интензитет. Отстранува пот со многу мека компонента. Удобно вежбајте кардио со стил!
 

 • Дополнителни информации

  ПОДДРШКА НА ГРАДИТЕ
  Намалување на движењата во градите * 16% во ниски вежби со ниски интензитет.


   ФУНКЦИЈА ЗА ОСЛОБОДУВАЊЕ ОД ПОТ
  Останете суви благодарение на дишлива и лесно сушлива ткаенина.  


  ВЕНТИЛАЦИЈА

  Преку добрата ткаенина на овој материјал се обезбедува вентилација на телото

   

ден519,00Price
Број
Боја: Црна

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0