ЖЕНСКИ ШОРЦЕВИ ЗА ФИТНЕС FST 100 ДОМИОС

ЖЕНСКИ ШОРЦЕВИ ЗА ФИТНЕС FST 100 ДОМИОС

Нашиот дизајнерски тим го дизајнираше овој производ со страст, за вас кои сте навлезени во  фитнес или размислувате да го направите тоа! Удобни и дишечки шорцеви кои можат да се користат за сите спортисти. ТОП за спортски изглед!
 

 • Дополнителни информации

  ФУНКЦИЈА ЗА ОСЛОБОДУВАЊЕ ОД ПОТ
  Останете суви благодарение на дишлива и лесно сушлива ткаенина.  
  флексибилна ткаенина, обезбедува поголема практичност и удобност при вашите движења.


   НЕПРОЅИРНОСТ
  Користените компоненти се екстремно лесни за да понудат поголема удобност и лесно сушлива ткаенина.


  ЛЕСНОТИЈА

  Лесната и мазна ткаенина ви дава максимална удобност

ден519,00Price
Боја: Црна
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0