ЖЕНСКИ СПОРТСКИ ГРАДНИК 900 ДОМИОС

ЖЕНСКИ СПОРТСКИ ГРАДНИК 900 ДОМИОС

Како ентузијасти за фитнес кардио, ние го дизајниравме овој производ за вашите вежби со фитнес кардио-фитнес со висок интензитет. Спортски градник со преден патент за голема контрола и удобност. Погоден за сите нивоа на активност. За дополнителна погодност: прилагодливи ленти и интегриран сунѓер.
 

 • Дополнителни информации

  ПОДДРШКА НА ГРАДИТЕ
  ВИСОКО НИВО: Ги намалува движењата во градите за 45% при вежбање со висок интезитет
  СТАЈЛИНГ
  Интегрираните сунѓери
   ВЕНТИЛАЦИЈА
  ПРИЛАГОДЛИВА СТРУКТУРА
  Отворетего однапред, лентите се прилагодуваат за да одговараат на структурата на вашето тело.
   ФУНКЦИЈА ЗА ОСЛОБОДУВАЊЕ ОД ПОТ
  Останете суви благодарение на дишлива и лесно сушлива ткаенина. 
   

ден1.199,00Price
Број
Боја

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0