ЖЕНСКИ ПАТИКИ ЗА ТРЧАЊЕ/ЏОГИНГ RUN ACTİVE KALENJI

ЖЕНСКИ ПАТИКИ ЗА ТРЧАЊЕ/ЏОГИНГ RUN ACTİVE KALENJI

Овие патики обезбедуваат стабилност кога трчате по пат или на некоја нерамна површина. Најважните карактеристики  се системот за амортизација и леснотија при трчање!

 • Дополнителни информации

  АНТИ-ШОК
  Ева пена KALENSOL за шок апцорпција и поголема удобност.

  ЛЕСНОТИЈА
  204 g за 39
   
  УДОБНОСТ
  Пена која прави да се чувствувате удобно.
ден1.799,00Price
Боја: Борда
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0