ЖЕНСКИ ПАТИКИ ЗА ТРЧАЊЕ/ЏОГИНГ RUN ACTIVE GRIP KALENJI

ЖЕНСКИ ПАТИКИ ЗА ТРЧАЊЕ/ЏОГИНГ RUN ACTIVE GRIP KALENJI

Наменети се  за патишта и патеки. Системот за апсорпција на шок, обезбедува одлична удобност.

 • Дополнителни информации

  АМОРТИЗАЦИЈА

  Апсорбира удари при трчање.

  УДОБНОСТ

  лесна структура и флексибилна компонента во предниот дел на стапалото

  ПОДДРШКА

  Задните потпирачи и синтетичките ленти овозможуваат подобар зафат на стапалото.

   

ден1.599,00Price
Боја: Црна
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0