ЖЕНСКИ ПАТИКИ ЗА ТРЧАЊЕ/ЏОГИНГ KIPRUN FAST KALENJI

ЖЕНСКИ ПАТИКИ ЗА ТРЧАЊЕ/ЏОГИНГ KIPRUN FAST KALENJI

Доколку барате лесени и динамични патики со капацитет за апсорпција на шок, овие патики се идеални  за вас! Дизајнирани се за натпревари (должина од 10 км - пр. маратон) и тренинг кој вклучува трчање.

 

 

 • Дополнителни информации

  АМОРТИЗАЦИЈА

  Апсорбира удари при трчање.

  УДОБНОСТ

  лесна структура и флексибилна компонента во предниот дел на стапалото

  ПОДДРШКА

  Задните потпирачи и синтетичките ленти овозможуваат подобар зафат на стапалото.

  СТАБИЛНОСТ

  Спречува лизгање на влажни патеки.

  ЛЕСНОТИЈА

  235 g за 39

  АНТИ-ИРИТАЦИЈА

  Беспрекорна технологија која спречува триење на предниот дел на стапалото.

   

ден1.599,00Price
Боја: Сина
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0