ЖЕНСКИ КРАТКИ ТРЕНЕРКИ ЗА ТРЧАЊЕ RUN DRY KALENJI

ЖЕНСКИ КРАТКИ ТРЕНЕРКИ ЗА ТРЧАЊЕ RUN DRY KALENJI

Нашите тимови ги развија овие тренерки за оние кои бараат производ кој обезбедува практичност и комфор. Овој модел има одлична вентилациона моќ, патент џеб за чување на лични предмети и обезбедува поголема удобност со широкиот пресек. Неопходен производ за да се чуствувате комотно.

 • Дополнителни информации

  КАРАКТЕРИСТИКИ ЗА ОСЛОБОДУВАЊЕ ОД ПОТ 
  Ја отстранува потта на компонентата за да го одржите вашето тело суво
   
  СЛОБОДА НА ДВИЖЕЊЕ

  Овозможува поголема погодност и удобност при вашите движења благодарение на еластичната ткаенина

  ВЕНТИЛАЦИЈА

  Преку добрата ткаенина на овој материјал се обезбедува вентилација на телото

ден1.299,00Price
Величина
Боја: Црна

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0