ЖЕНСКИ ПАТИКИ ЗА ТРЧАЊЕ/ЏОГИНГ RUN SUPPORT KALENJI

ЖЕНСКИ ПАТИКИ ЗА ТРЧАЊЕ/ЏОГИНГ RUN SUPPORT KALENJI

Нашите дизајнерски тимови го дизајнираа овој модел на патики за трчање, за да обезбеди апсорпција при удар . Идеални за секојдневна употреба.

 • Дополнителни информации

  АМОРТИЗАЦИЈА 

  Системот CS во делот на петата обезбедува одлична апсорпција на ударите при трчање.
   

  СТАБИЛНОСТ

  Специјалната гума  за прицврстување на предниот дел од стапалото обезбедува најдобар зафат .
   
  УДОБНОСТ 
  Специјален дизајн за намалување на ризикот од триење.
   
  ЛЕСНОТИЈА
  242 g за број 39
ден2.899,00Price
Боја
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0