ЖЕНСКИ ЕЛЕК ЗА ТРЧАЊЕ RUN WIND KALENJI

ЖЕНСКИ ЕЛЕК ЗА ТРЧАЊЕ RUN WIND KALENJI

Погоден за ветровито време. Еластичен и удобен благодарение на еластичната лента од страна.

 • Дополнителни информации

  ВОДООТПОРНА
  Главна компонента за заштита од ветер и дожд.
  ВЕНТИЛАЦИЈА
  Идеална циркулација на воздухот со централни  и странични зони за вентилација на вашето тело.

  ФЛЕКСИБИЛНОСТ

  Овозможува поголема погодност и удобност при вашите движења благодарение на флексибилната ткаенина

ден919,00Price
Величина
Боја: Сина

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0