ЖЕНСКИ СПОРТСКИ ГРАДНИК 500 ДОМИОС

ЖЕНСКИ СПОРТСКИ ГРАДНИК 500 ДОМИОС

Како фитнес и кардио ентузијасти, ние го дизајниравме овој производ за вашиот тренинг за кардио фитнес со среден интензитет. Безвремен женски градник со ефект на корсет под градите. 
 

 • Дополнителни информации

  ПОДДРШКА НА ГРАДИТЕ
  СРЕДНА: Го намалува движењето на градите за 48%.
   ВЕНТИЛАЦИЈА
  Дишлива ткаенина 
  ФУНКЦИЈА ЗА ОСЛОБОДУВАЊЕ ОД ПОТ
  Останете суви благодарение на дишлива и лесно сушлива ткаенина.
   

ден899,00Price
Боја
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0